Blits: Wist je dat…

– De leerkrachten van het eerste jaar op zeeklassen een fantastisch dansje hebben gedaan op “Cheerleader” van OMI? Met hun kleurige kledij, pompons en staartjes zagen ze er geweldig uit!

Mevrouw Lewandowski een tijdje geleden in de leraarskamer van haar stoel is gevallen? Maak jullie maar geen zorgen, ze heeft er niets aan overgehouden, alleen een gescheurde broek…

– De leerlingen van 4GLa door hun deelname aan de Interscholenwedstrijd van Knack een daguitstap naar Amsterdam gewonnen hebben? Ook Blits is trots op jullie!

Meneer Bijnens, meneer Smets, meneer Steegmans en meneer Moyaerts tijdens de Lyceumquiz de prijs gewonnen hebben voor de meeste consumpties (lees: pintjes)? Proficiat heren!

Meneer Jansen het nodig vond om zijn 24ste verjaardag te vieren met een chique weekendje Frankrijk? En wij mochten niet mee, boe!

– De zoon van mevrouw Vangeneugden de inloopkast van zijn ma groter vindt dan de nieuwe hal van St. Vincentius? Nu zijn de dames van de Blitsredactie toch wel nieuwsgierig…

– Sommige leerlingen die volgend jaar meewillen op Italiëreis op de inschrijfdag al om 7 uur op school waren? De vroege vogels onder de leerkrachten keken vroeg op toen ze om kwart voor acht al een bende leerlingen aan het secretariaat zagen staan. Van populair gesproken! 

– De zesdejaars ervoor gezorgd hebben dat de fietsen van de eerstejaars beveiligd zijn met reflectoren? Een leuke actie om de meter- en peteractiviteiten mee af te sluiten!

IMG_4839 IMG_4840 (1)