Wist je dat…

Wist je dat… leerkrachten ook wel eens van hun stoel vallen? Of dat ze verborgen talenten hebben en enthousiaste fans zijn van boybands? Wist je dat allemaal niet? Lees dan zeker verder!

Wist je dat…

Vroeger hadden ze er negen. Maar wij hebben de tiende muze gevonden! Mevrouw Coppens en haar verborgen talent. De slimmeriken onder ons kunnen het al raden: deze leerkracht is een echt zangtalent. Hoge en lage noten, snelle en langzame liedjes, mevrouw Coppens kan met haar stem alles aan. Maar zoals we kunnen verwachten, gaat haar voorkeur uit naar de Griekse opera. Die goede oude tijd…

mevrouw Coppen

Wist je dat…

Zoals vele leerlingen op onze school, is er ook een leerkracht Directioner! Drie keer raden welke leerkracht er stiekem al hun liedjes kent? Juist, mevrouw Monnens. Deze Directioner heeft gedurende een heel spreekexamen met een leerling over de jongens gepraat (in het Frans, uiteraard)! Beetje verliefd, mevrouw?

One Direction Photographed by John Wright

Wist je dat…

Dacht jij dat geschiedenis saai was? Meneer De Paep denkt daar toch anders over!

Niet alleen op school, maar ook thuis is hij er volop mee bezig. En dat is dus ook de reden waarom hij een middeleeuwse helm gekocht heeft. Iedere les belooft hij de helm mee te nemen, maar het is er tot nu toe nog niet van gekomen. Trots is hij in ieder geval wel op zijn nieuwe aanwinst.

middeleeuwse helm

Wist je dat…

Je hebt het waarschijnlijk al eens zien gebeuren, iemand die van zijn stoel valt. Maar wij leerlingen zijn niet de enigen die vallen. Zelfs leerkrachten overkomt het wel eens. Wie het weet of niet, wij hebben het over mevrouw Lewandowski, die onlangs door haar stoel zakte! Zij weet nu zeker dat de vloer van onze school heel hard is!

Zo kunnen we nog uren doorgaan, maar nu zijn jullie toch al op de hoogte van de leukste weetjes op onze school!

– Sam Nijssen en Anneleen Beerten (3GLa)